Kosmetiikka

Atopik on kotimainen ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet ovat huolella valittu ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja probioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura-sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

http://atopik.fi

 

 

Ruotsalaisen Aco-sarjan tuotteet on kehitetty pohjoismaiselle iholle, vaativiin olosuhteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu sekä herkälle iholle sopivia ihonhoitotuotteita että lääkevalmisteita. Ihonhoitotuotteiden valikoimasta löytyy hellävaraisia, mutta tehokkaita tuotteita ihon kaikkiin tarpeisiin niin aikuisille kuin lapsille.

https://aco.fi/

 

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

https://www.eau-thermale-avene.fi

 

Suomalainen Favora-sarja on kehitetty herkkäihoisille, allergisille ja astmaatikoille yhteistyössä allergia-ja astmaliiton kanssa.

Hellävaraiset hoitavat, kosteuttavat ja rauhoittavat tuotteet helpottavat herkästi ärtyvää ihoa. Ne sopivat kaiken ikäsille, jotka kaipaavat kosteuttavaa ja rauhoittavaa ihonhoitoa.

Favora-sarjan kaikki tuotteet ovat saaneet oikeuden käyttää allergia-, iho- ja astmaliiton arvostettua allergiatunnusta.

https://www.itsehoitoapteekki.fi/tuotesivustot/favora/

 

Vichy-tuotteet sisältävät mineraalipitoista lähdevettä, jotka ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Mineraalipitoisella lähdevedellä on ihon uudistumista edistävä vaikutus ja se tasapainoittaa ihon pinnan pH-tasapainoa.

Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne ovat testattu myös herkällä iholla ihotautilääkärien valvonnassa.

https://www.vichy.fi/